Αξιολόγηση - καστορέλαιο ιδιότητεςΘαυμάσιο έλαιο βάσης – ένα έλαιο που προσφέρει θεραπεία και αναβαθμίζει το ανοσοποιητικό
Το καστορέλαιο το έχουν αγαπήσει πρακτικοί ιατροί αλλά και η κοσμετολογία ανά την υφήλιο για την βελτίωση πολλαπλών προβλημάτων υγείας. Η κατανάλωση του έχει την ιστορία της εκατοντάδες χρόνια πριν και προέρχεται από την αρχαία Αίγυπτο. Οι ντόπιοι το χρησιμοποιούσαν για να νικήσουν κάποιες μορφές μολύνσεων στα μάτια και ως ένα από τα κύρια μέσα σύστασης για φυτικές συνταγές λαδιών. Η εφαρμογή γινόταν κατά κύριο λόγο για την αντιμετώπιση δερματοπαθειών.
Επιπλέον οι Αζντέκοι δοκίμαζαν το καστορέλαιο για τις θεραπείες του κατά σε μύκητες. Είχαν παρατηρήσει επιπλέον ότι προσφέρει ηρεμιστική και θετική συνθήκη στο δέρμα.
Είναι κατάλληλο να αναφέρουμε ότι πριν μιας αρρώστιας ή και κρυώματος, οι παλιές κυρίες χρησιμοποιούσαν φυσικό γιατρικό αυτό. Η επάλλειψη του ήταν επιδερμική ωστόσο και ως δια στόματος συμπλήρωμα διατροφής. Σε πόσιμη χρήση το ιδανικό αυτό λάδι βάσης μπορεί να αναβαθμίσει τον οργανισμό μας.Ας δούμε τι είναι το ριτινόλαδο
Το φυτικό αυτό έλαιο έχει την εκμετάλλευση του από ένα συγκεκριμένο δέντρο που είναι γνωστό ως ρίκινος. Σε πρώτη ματιά είναι ήπιο καφέ και χωρίς συγκεκριμένη αποψη στην μύτη μας.
Μέσα στον χρόνο το έλαιο βάσης αυτό έχει χρήσεις σε παθήσεις του δέρματος. Προβληματισμοί που σχετίζονται με μολυσματικά μικρόβια, αδυναμία των βλεφαρίδων, ξηρότητα. Παρόλα αυτά, ερευνητές έχουν καταδείξει πλέον την ιδιότητα του στην θετική επόδραση του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι τα χαρακτηροστικά αυτά έχουν παλιά αναφορά αφού γράφουμε για ένα προϊόν με μεγάλη και παραγωγική δραστηριότητα που έγινε διανομή από τα πρώτα. Η αφορμή που είναι εξαιρεικά ωφέλιμο είναι ότι προσφέρει κατάλληλη σύσταση. Εσωκλύει όχι λιγότερα από 90% τριακυλογλυκερόλες και η υπολοιπόμενη yianismerii ποσότητα της σύνθεσης του καλύπτεται από λίπη και φωσφολιπίδια.
Αυτά τα καλά λίπη συντελούν όχι αρνητικά μονολιπίδια που προσδίδουν θαυμαστές θεραπείες και ενίσχυσης του ατόμου. Εκείνη η σύσταση σε οξέα το καθιστά ως ένα από τα εξαιρετικά φυσικά γιατρικά για βελτίωση της υγείας. Διαθέτει την μέγιστη αναλογία σε οξέα. Δεν είναι καλό ωστόσο να αφήσουμε στην άκρη την συνταγή του σε βιταμίνη C και βιταμίνες. Στοιχεία που λαμβάνει ο άνθρωπος ή διαμέσω των πόρων του δέρματος ή και δια στόματος ως τρόφιμο λάδι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *